Jól végzik a dolgukat a légtisztítók

By | 2020. május 14. csütörtök
légtisztítók

Légtisztítók

Gyakran nem is tudjuk, hogy mennyi szennyezőanyag vesz bennünket körül a saját otthonunkban. Az természetes, hogy az utcán találkozunk porral, kellemetlen illatokkal, pollenekkel, baktériumokkal, de mindezeket a lakáson belül szeretnénk távol tudni magunktól. A speciális eljárással készült, egyedi megjelenésű légtisztítók éppen azért dolgoznak, hogy a maximális kényelem biztosított legyen.

Minden lélegzetvétel során tudatosulhat bennünk, miszerint káros anyagoktól mentes a tér, amiben élünk. Természetesen ehhez a légtisztítók rendszeres működésére van szükség. A szabadból bevitt penészgombák spórái mindenhol ott lehetnek. A bútorok és a falak is árasztanak magukból ki szagokat, részecskéket, amiket jobb eltávolítani.

Ha a rendszeres szellőztetés nem oldható meg, hiszen kintről csak több por jönne be, mint amennyi kimegy, akkor célszerű a légtisztítók bevetése. A Dyson termékek képesek eltávolítani a szennyező anyagok 99,95%-át. Ezt a 6 méteres, összesen 333-szor hajtogatott H-13 HEPA boroszilikát mikroszálból felépülő szűrőbetéttel teszik meg.