Igazi klasszikus a Csepel kerékpár

By | 2020. május 12. kedd
Csepel kerékpár

Csepel kerékpár

Amikor beköszönt a jó idő, akkor végre felpattanhatunk a nyeregbe és már tekerhetünk is egyenesen bele a naplementébe. Olyan ez akár egy klasszikus westernfilm egyik jelenete, csak nem lovon, hanem egy Csepel kerékpár ülésén.

Hazánkban ez a márka is legalább olyan klasszikusnak számít, mint néhány a vadnyugati sikerfilmek ismert momentumai. A Csepel kerékpár története közel egy évszázaddal ezelőtt kezdődött. Mindmáig beszerezhetjük ezt a márkájú bringát szinte bármelyik kerékpárboltból.

Az évtizedek alatt rengeteg változáson ment keresztül, ám mégis sikerült megőriznie azt a bizonyos összetéveszthetetlen dizájnt, ami a Csepel kerékpárt azzá teszi, ami.

A modellek között akad néhány, ma is jó állapotban lévő gyűjtői darab, amelyek igen magas értéket képviselnek. Hogyha egy vadonatúj változatot szeretnénk beszerezni, akkor elsősorban a városi felhasználásra szánt típusok közül válogathatunk, amelyek a praktikum és a kényelem jegyében születtek. A Csepel kerékpár minden része az aprólékos és átgondolt tervezésről árulkodik.