Jó választás a hordozható ultrahang

By | 2015. május 24. vasárnap
Jó választás a hordozható ultrahang online

Jó választás a hordozható ultrahang online

Az ultrahangok alkalmazási területe igen széles, hiszen több orvosi szakág is használ ilyen készülékeket a vizsgálatokhoz. Egyre népszerűbbé kezdenek válni a hordozható ultrahang berendezések, mivel használatuk gyors és egyszerű, egyes eszközök Wi-Fi csatlakozóval rendelkeznek.

Többféle márkájú, méretű, felhasználási területű készülék közül lehet válogatni manapság. Ilyen hordozható ultrahang a Sonotouch 20, aminek kezelése egyszerű és gyors, az érintőképernyőnek köszönhetően. Kicsi mérete lehetővé teszi a könnyű alkalmazását, bármilyen méretű rendelőben.

A Sonotouch 20 beépített virtuális billentyűzettel rendelkezik, lehetővé téve a páciens adatainak a gépbe való bevitelét. Ennek az ultrahangnak széles a felhasználási területe. Alkalmazzák például hasi, nőgyógyászati, izom és csontrendszeri vizsgálatok során is.

A Medical Store webáruházban a Sonotouch 20 minőségi hordozható ultrahang használt állapotban, más ultrahangokkal együtt megtalálható és garanciával ellátva online megrendelhető.