Itt egy kis segítség az esküvői helyszín kereséshez

By | 2021. október 4. hétfő
esküvői helyszín választás

Esküvői helyszín választás

Rég elmúltak már azok az idők, amikor az esküvők a helyi kultúrotthonban zajlottak, amelynek konyháján egy megbízott szakácsnő néhány ügyes segítséggel készítette el az ünnepi menüt, a koszorúslányok és vőfélyek pedig felszolgálták azt a násznépnek. Napjainkban már éttermekben tartják a legtöbb esküvőt, de vannak, akik különleges helyen szeretnék kimondani a boldogító igent, és szeretnék a vendégeiket elkápráztatni. Az esküvői helyszín választásnál többek között azt is figyelembe kell venni, hogy milyen könnyen lehet megközelíteni, és, hogy van-e lehetőség éjszakára megszállni.

Például a csodálatos Fenyőharaszt Kastélyszálló a fővárostól mindössze 50 km távolságra található, Pest megyében. Gyönyörű, varázslatos környék, ami egy őspark szívében lelhető fel, 13 hektáros területen. Ha ezt választják, akkor életük nagy napját szépen kialakított zöld környezetben tölthetik el. Igen, tölthetik, hiszen arra az egy napra, vagyis 24 órára csakis az ünneplő násznépé a kastély és a kertje.

Egy napig azt csinálhatnak itt, amihez csak kedvük van. Igazán könnyen megközelíthető ez a szépséges helyszín Budapestről, hiszen az M3-as autópályától 8 percre található a kastélyszálló. Mindenkit elbűvöl a hely szépsége, így itt olyan esküvő tartható, mint amilyenekről a mesékben olvashattunk gyerekkorunkban. Ha nem is lesz hetedhét országra szóló lakodalom, de az ünnepeltek és a meghívottak biztosan emlékezni fognak erre a napra életük végéig.

A festői környezetben lehetőség nyílik szabadtéri polgári szertartásra, a szabad programokat szintén a természetben tervezhetik a fiatalok. Az ebédet és az ünnepi vacsorát úgyszintén tarthatják egy szabadtéri, lenyűgözően feldíszített party sátor alatt. Ezt követően a felhőtlen mulatozás is szabadtéren zajlik, ami a városi vendégeknek ugyancsak igazi különlegesség lesz. A szórakozást nem árnyékolja be a hazafelé út gondolata sem, hiszen a Fenyőharaszt Kastélyszálló szállodai szolgáltatásait is kedvükre használhatják a vendégek. Így a lagzi után kipihenten indulhatnak majd haza.