Hungária pezsgő – egy csepp hazaszeretet

By | 2018. május 20. vasárnap

Hungária pezsgő

Igaz ugyan, hogy a pezsgőt Franciaország, Champagne nevű vidékén fedezték fel, azonban más nemzetek is hozzájárultak ahhoz, hogy mára az egyik legkülönlegesebb itallá váljon. A Hungária pezsgő kétségtelenül magyar termék, nemcsak a neve, hanem nyilván a palack tartalma miatt is. Magában hordozza mindazt a hagyományt, amit a magyar pezsgőgyártás a sajátjának tudhat.

Ugyanakkor mindazt az innovációt, amit kimondottan az egykori Pannónia területén elő haladó szellemű emberek adtak hozzá. Természetesen a legfontosabb a magyar földön termett szőlő, amiből nemcsak a Hungária pezsgő mindenegyes cseppje származik, hanem számtalan kitűnő bornak is az alapanyagát képezi.

Minden kortyban benne van a magyar föld és annak lakói iránt érzett szeretet és tisztelet. Nyilván, hogy ezt a külföldi bírák is érzik, emiatt olyannyira sikeres a Hungária pezsgő az európai és a világszintű megmérettetéseken. Minden kibontott palackkal tiszteletét róhatja le a magyar pezsgőgyártók előtt, akik rengeteget dolgoznak a jobbnál-jobb minőség eléréséért.