Fontos a környezet védelme a használt akkumulátor átvétel során

By | 2021. június 2. szerda
használt akkumulátor átvétel

Használt akkumulátor átvétel

Ha tönkremegy egy személyautó, traktor vagy bármilyen gépjármű akkuja, akkor rögtön felmerül a kérdés: mit lehet tenni ezzel? Csak úgy kidobni nem szabad, hiszen veszélyes hulladéknak számít, és hibás állapotában is ér valamennyit ez az eszköz. A legjobb megoldást a MÉH telepek által nyújtott használt akkumulátor átvétel szolgáltatás jelenti, aminek köszönhetően nem csupán a vásárló és az eladó jár jól, hanem a környezet is.

Természetesen ez a háztartási hulladékok közé sem kerülhet, mert nem megfelelően kezelik sem szállításkor, sem feldolgozáskor, és a benne lévő anyagok károsíthatják a levegő, a talaj és a vizek minőségét. Sőt, arról sem lehet megfeledkezni, hogy a nem megfelelő használt akkumulátor átvétel miatt, még az emberekre is veszélyes lehet.

Szerencsére számtalan hazai telephelyen átveszik ezt a kelléket, így az eladó egy kis pénzhez is juthat úgy, hogy közben egy cseppet sem szennyezi a környezetet. A meheshulladek.hu régóta arra törekszik, hogy megszabadítsa klienseit a használt akkuktól.

A cég elköteleződött a környezet védelme mellett, ezért mindent megesznek a szakemberek a környezetterhelés csökkentéséért. A használt akkumulátor átvétel egyszerű és biztonságos, hiszen a Tatabányán vagy Oroszlányon található helyeken egy speciális konténer várja ezen tartozékokat.

Megbízható és hatékony a színesfém felvásárlás

Természetesen nem csupán ezzel foglalkozik a vállalat. A szolgáltatások közé sorolható a színesfém felvásárlás egyaránt. A szokványos fémek esetében a le- és felrakodást gyorsabbá teszi a gyűjtőládák alkalmazása. Tisztában vannak ezzel a szakemberek, ezért ezt a módszert már régóta alkalmazzák. A színesfém felvásárlás azért megy akadálymentesen, mert a mérés során egy profi mérleget alkalmaznak a kollégák.

A Méhes Hulladék Kft. jelentős mennyiségű és sokféle kábelt dolgoz fel, amiknek az árazása pontos mintázáson alapul. A színesfém felvásárlás során egy kisérődokumentumot is készítenek, ami magába foglalja az átvett hulladék minőségi besorolását, súlyát és az esetleges szennyezőanyag tartalom miatti levonás értékét.