Ennyibe kerül egy vezeték nélküli kamera rendszer

By | 2015. augusztus 24. hétfő
Kamera rendszer árak

Kamera rendszer árak

Szeretné a közeljövőben a házát teljesen bekamerázni, azonban nem tudja, hogy pontosan mennyibe kerül ez a dolog, akkor jó helyen jár! A cameradepo.hu oldal alapján kamera rendszer árak bővebben itt! A két készülékből álló csomag kb. negyven-ötvenezer forintba kerül, azonban két berendezés lehet,

hogy kevés lesz az egész ház védelmére. Három kamera már ötven-hatvanezer forintba kerül, míg négy készülék hatvan-hetvenezer forintot kóstál. Természetesen a camerdepo.hu honlapon több kamerából álló flottát is lehet vásárolni, kamera rendszer árak bővebben itt!

A legnagyobb csomag jelenleg 16 készülékből áll, amelyekkel már egészen biztosan jól szemmel lehet tartani egy nagyobb házat is. Ez a konstrukció kb. kétszázezer forintba kerül. A csomagokban vannak beltéri és kültéri (időjárásálló) modellek is, ezért a kertet is ellenőrzés alá lehet vonni a cameradepo.hu segítségének köszönhetően.

A kamera rendszer árak bővebben itt vannak kifejtve, ha érdeklődik a téma iránt. A vásárlás előtt fontos megbizonyosodnia arról, hogy olyan kamerát vesz, aminek eléggé nagy a felbontása a megfelelő kép közvetítéséhez.