Az online társkeresés buktatói, ezekre figyeljünk

By | 2015. június 8. hétfő
szerelem.hu blog

szerelem.hu blog

Elmondható, hogy igen sok mindenre jó lehet az internet. Sőt, ezen felül, hogy jó, még hasznos is, hiszen a tanuláson kívül társat szintén lehet a segítségével keresni. Ezt az oldalát számos ember kihasználta eddig, szerte a világon. Persze mint mindennek, az online társkeresésnek is vannak árnyoldalai, melyek igen veszélyesek lehetnek a naiv emberek számára.

Mielőtt belevágnánk az online társkeresésbe, gondoljuk végig, hogy van rossz oldala is. Történhet velünk bármilyen csúnya dolog. Például megismerkedünk egy szimpatikus emberrel, aki már az első ránézésre roppant kedvesnek tűnik. Beszélgetünk vele, levelezünk egy ideig. Majd ez a levelezés átmegy zaklatásba, és az ember nem száll le rólunk, folyamatosan zaklató leveleket kapunk tőle, melyben kér tőlünk valamit, amit persze, hogy nem fog megkapni.

Mindenre készüljünk fel, mikor regisztrálunk egy társkereső oldalra. Ne adjuk meg minden fontosabb adatunkat, főleg ne idegennek. Lehetőleg kissé tartózkodóak legyünk mindenkivel, bármilyen kedvesnek is tűnik a másik ember, hiszen sose tudhatjuk, mik lehetnek a szándékai. Lehet, hogy csak szórakozásban regisztrált, azzal a szándékkal, hogy minél több embert csapjon be, nem tudhatjuk, részletek a szerelem.hu blogjában.

Valamint még egy jó tanács, hogy ne siessük el a találkozót. Inkább legyünk türelmesek, várjunk addig, míg biztosak nem leszünk száz százalékig a dolgunkban. Hiszen ott is megtörténhet bármi, például leüthet a másik, vagy elrabolhat, és lehetne még sorolni. Tehát ezzel a tudattal regisztráljunk. Persze nem ezek a jellemzőek, mivel elég sokan megtalálják a társukat az oldal segítségével.