A viszony maradjon titkos

By | 2015. augusztus 24. hétfő
A nem helyén való viszony

A nem helyén való viszony

Időnként hallunk egy-egy ismerősünkről olyat, hogy házasságon kívüli kapcsolatot létesített. Először megdöbbenünk, majd valamilyen szinten elítéljük a nem helyén való viszonyt, de ha mélyebben belegondolunk, tulajdonképpen mindennek oka van. Hiszen az ember vágyai néha erősebbek, mint a reális gondolkodása. Van úgy, hogy kezdeti ártatlan beszélgetésekből alakul ki egy viszony, annak ellenére, hogy mindkét fél tudja, hogy ezt nem lenne szabad tenniük.

Ösztönösen és kölcsönösen vágynak a másik társaságára, a szavaira, a megértésre. Ilyenkor örülni kell minden együtt töltött percnek és vágyakozva lehet várni a következő alkalmat, amikor újra együtt lehetnek. Ennek ellenére higgadtan kell kezelni a kapcsolatot, bár a felek átadhatják magukat a romantikának, a vágyaiknak, az érzéseiknek, a vonzalmaknak, de mindezt nagyon diszkréten.

Lehetőleg ne okozzanak a viszonyukkal fájdalmat senkinek, hiszen nem a más boldogtalansága árán akarnak egy kicsit boldogok lenni. Ami pedig kiemelten fontos, hogy soha ne rúgják fel a stabil kapcsolatukat egy hirtelen jött viszony miatt!