A pikkelysömör rendekívül kellemetlen

By | 2023. szeptember 24. vasárnap

Ez a krónikus betegség sok embert érint világszerte. A pikkelysömör tünetei közé tartoznak a vörös, viszkető foltok és a hámló bőr. A kezelésére számos módszer és készítmény áll rendelkezésre. Az AHAVA márka olyan termékcsaládot kínál, ami kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve.

A Holt-tenger természetes ásványaiból készülnek, amelyek ismertek gyógyító és regeneráló tulajdonságaikról. A különleges összetevőknek hála, segítenek hidratálni a bőrt és javítják annak általános állapotát.

Az enyhítő krémek és olajok célzottan az érintett területen fejtik ki a hatásukat. A pikkelysömör a fejbőrt is érintheti. Ebben az esetben az AHAVA sampon lehet a jó választás. Nemcsak tisztít, hanem hidratál is. A gyulladáscsökkentő alkotóelemei enyhítik a viszketést és a bőrpírt.

A felvitele előtt természetesen be kell nedvesíteni a hajat, majd finoman bemasszírozni a készítményt annak érdekében, hogy a hatóanyagok aktiválódjanak. A pikkelysömör kimondottan csúnya látvány, így mihamarabb fel kell lépni ellene!