A bőrönd szett az egész családnak segítség

By | 2019. december 11. szerda
bőrönd szett

Bőrönd szett

Ön is híve az egységes, kifinomult stílusoknak? A bőrönd szett 3 darab egyforma színű koffer. Akár az egész családnak megvásárolhatja a poggyászát egyetlen termék kiválasztásával. Nem kell többet össze nem illőkkel és feleslegesen nagyokkal utaznia. Ráadásul közülük egy a kabinba is felvihető, mivel a mérete ezt megengedi.

Így a gyerekeknek nem is kell plusz költségeket fizetni egy repülőjegyhez. Tehát nemcsak praktikus, de pénztárcabarát megoldás is. A piciknek meg egyszerűbb lesz követni a szülőket a reptéren, hiszen nem tévesztik szem elől a koffereket. Egy bőrönd szettben kicsi, közepes és nagy kofferek vannak összecsoportosítva, ami nemcsak a család minden tagjának lesz hasznos, de az egyedül utazóknak is.

Tulajdonképpen három féle utazási típust fedhet le egyetlen vásárlással. Nem kell hónapokon át vadászni a hasonló színű vagy stílusú változatot. Minden élethelyzethez remek választás a bőrönd szett, amit napokon belül kiszállítunk Önnek a megrendelés után. Ne zavarja meg semmi a készülődését a nagy útra, főleg ne a kofferek hiánya!