3M Optime fültok fejpánttal

By | 2018. szeptember 15. szombat

Fültok

Amikor valamilyen zajcsillapító eszközt vásárol, akkor az elsődleges szempont a zajvédelem és a beszűrődő kellemetlen hangok kizárása. A kamino.hu munkavédelmi webáruház mindenféle terméket forgalmaz, amelyek hatékonyan óvják a szakembereket. Egy magas minőségű fültok széles és nagyméretű fejpánttal is megvásárolható. A széles pántnak köszönhetően, igazán kényelmes viseletet biztosít a különleges kiegészítő.

Azok, akik építkezéseken vagy zajos környezetben dolgoznak, mindenképpen be kell szerezzenek valamilyen védőeszközt. A halláskárosodás a hosszú ideig tartó zajtól is létrejöhet, ami igazán kellemetlen. A 3M fejpánt kengyele alaktartó, rozsdamentes és állítható méretű. Ezáltal minden fejmérethez egyszerűen hozzáilleszthető.

A hatékony hangszigetelő és puha fülpárnák sárga, műanyag kagylóformájú külső része vannak beillesztve. Arra is figyeljen oda, hogy bizonyos időközönként kicserélje a párnákat, hiszen a folyamatos viseléstől összekoszolódhatnak. Az áruházban higiéniai készletet is találhat hozzá. A fültok természetesen igen sok vállalkozás által gyártott munkavédelmi kiegészítőnek számít.

Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy melyik modell mellett dönt, hiszen a zajbírásuk eltérő lehet. A piacon a 3M fültokok számítanak a legnépszerűbbeknek, ami nem is csoda. A speciális fültok ugyanis a legzajosabb gyárakban is tökéletesen megállja a helyét. A színvonalas alapanyagokból készült fültok változatok között fix és állítható pántos kivitelek is megtalálhatóak. Böngéssze végig az áruház választékát!