MARMY mosdó elegáns kivitelben

By | 2018. szeptember 5. szerda

Pultra ültethető mosdó

Egyedi dizájn és művészi kivitel jellemzi a legjobban a mosdók ezen fajtáját. A MARMY mosdó pultra ültethető változata nagyszerűen mutat minden fürdőszobában. Manapság nagyon sokan választják ezt a megoldást, mert rendkívül elegánsan néz ki.

Könnyen tisztántartható és pazar formavilággal rendelkezik. A beépíthető változatokkal ellentétben, ezeket még könnyebb csatlakoztatni a pultból kiálló vízcsövekhez.

A MARMY mosdó esetében nem kell amiatt aggódni, hogy valamit elrontunk beszerelés közben, mert ha túl nagyra vágjuk a munkalapon a nyílást, akkor az valószínűleg már használhatatlan lesz. A telepítése könnyen megoldható és a végeredmény nagyon mutatós lesz. Az anyagának köszönhetően, sokáig megőrzi a minőségét. Nem fog elszíneződni vagy kopni a fürdőszobában használt vegyszerek miatt.

Természetesen az ütődésekkel azért vigyázni kell, mert a MARMY mosdó akármennyire is ellenálló, egy kemény fémtárgy azért kárt tehet benne. Viszont némi odafigyeléssel az ilyen balesetek egyszerűen elkerülhetőek.