Új eljárás a konfitálás

By | 2019. augusztus 29. csütörtök
konfitálás

Konfitálás

Egyre több háziasszony keresi azt a megoldást, aminek a segítségével minél egészségesebb ételeket tehet le a család asztalára. A konfitálás még viszonylag új, de terjedőben lévő eljárás, amihez már különböző készülékeket is meg lehet találni a piacon.

A sousvidechef.hu weboldalon például több ilyen is megtalálható. A Gastrovac például egyfajta innovatív fazék, amiben vákuumos környezetben már 35 fokon is elérhető a forráspont. A feltalálói szerint ilyen módon lehet megőrizni a termékek eredeti vitalitását, az ízt, az állagot, a tápértéket. Sőt, az elkészítés után, normál atmoszferikus nyomás alá kerülve, az étel magába szívja a folyadékot, amibe előzőleg bele volt helyezve.

Így pedig variálható az íze a végtelenségig. A konfitálás folyamatához ideális választás ez a fazék, amit most az említett webáruházból Ön is megvásárolhat. Ugyanakkor többféle, konfitálás céljára felhasználható készülék is van a kínálatban. Ezekről még több információt megtudhat a weboldalon. Tájékozódjon és szerezze be az optimális készüléket!