Természetes hajápolás fejmasszírozóval

By | 2021. július 21. szerda
fejmasszírozó

Fejmasszírozó

Egy egészséges hajkorona gyönyörű látvány. Nem feltétlenül kell mindenféle csodaszert összevásárolni, majd a hajunkra kenni, hiszen létezik egy egyszerűbb módszer.

Ez nem más, mint a fejmasszírozó rendszeres használata. Hajmosás közben samponnal, illetve száraz hajon is egyaránt alkalmazható. A kefét laza mozdulatokkal körkörösen mozgatva érhetjük el a megfelelő hatást. A haj nap, mint nap komoly igénybevételnek van kitéve.

A hajhullás gyakran a fejbőr elégtelen vérellátottsága miatt alakul ki. Napi néhány perces masszázs nem csak ellazít, hanem a fejbőr vérkeringését is serkenti, ami pozitív hatást fejt ki a hajhagymákat illetően. Ezen kívül hatékonyabban távolíthatóak el a hajformázó termékek maradványai, amik bizonyos esetben gátolják a fejbőr szellőzését.

Ez eltömődött pórusok zsírosodáshoz és a kórokozók elszaporodásához, a fejbőr gyulladásához vezethetnek. Ebben az esetben is könnyebb megelőzni, mint kezelni a problémát, amihez nem kell mást beszereznünk, mint egy nagyszerű fejmasszírozó kefét.