Tanácsok diplomás társkeresőknek a Diplomás Társkereső oldalon

By | 2016. június 10. péntek
Tanácsok diplomás társkeresőknek

Tanácsok diplomás társkeresőknek

Sokan esnek abba a hibába, hogy a rengeteg társadalmi és a környezetüktől jövő elvárás miatt, nagyon rástresszelnek a párkeresésre. Hiszen már ennyi és annyi idős, már itt lenne az ideje családnak és a gyermekeknek, milyen régóta nem volt kapcsolata, stb.

Az ilyen és hasonló kérdések, kijelentések pedig csak rontanak a helyzeten. Íme, tanácsok diplomás társkeresőknek a CTK-tól! Szakérők szerint 10 dolog kell a boldog párkapcsolathoz, ami a párkeresőkre is érvényes. Első, hogy tervezni kell, ne várjunk arra, hogy csak úgy minden nap móka és kacagás lesz.

A második, hogy a szerető barát is kell legyen, mert csak így tud működni a dolog. A harmadik dolog a furcsa szokások elviselése, ami ha már az elején nem megy, akkor nem kell erőltetni. A következő tipp, hogy tudni kell bocsánatot kérni és a konfliktust kezelni, nemcsak szítani. Tetszettek a tanácsok diplomás társkeresőknek, szívesen olvasna részletesebben róluk és a maradék hat tippre is kíváncsi? Akkor jöjjön el a diplomas-tarskereso.ctk.hu weboldalra!