Szappan minden bőrtípusra

By | 2015. december 4. péntek
Szappan különböző bőrtípusokra

Szappan különböző bőrtípusokra

Bőrünk az egyik legérzékenyebb testrészünk, ezért vigyáznunk kell, hogy mindig a számára megfelelő termékekkel érintkezzen. Webáruházunkban mindenféle szappan kapható, itt biztosan mindenki megtalálja a bőrének legjobb terméket. Érdemes szétnéznie az árukínálatunkban, hiszen megtalálható itt szappan aknés, ekcémás, normál vagy érzékeny, pattanásos, pikkelysömörös, száraz, zsíros, problémás bőrre egyaránt, de még narancsbőrre is.

Bőrradírozásra ajánljuk a citromos-mákos szappant, aminek a segítségével a zsíros, pattanásos bőrtől végleg meg lehet szabadulni. A mák a kiváló bőrradírozó hatásával eltávolítja az elhalt hámsejteket és erőteljesen masszírozza a bőrt, ezáltal pedig serkenti a vérkeringést.

Ez a szappan tartalmaz még shea vajat is, ami hosszantartó hidratáló hatást nyújt, amennyiben felszívódik a bőrbe. Tehát, ennek a terméknek a használatával a bőr puhább és bársonyosabb lesz. Látogasson el ebbe a webáruházba, ahol nagyon jó áron vásárolhat egészséges termékeket, a szépsége megőrzésének érdekében!