Sokféle formában megrendelhető a holdkő

By | 2019. december 19. csütörtök
holdkő

Holdkő

Vannak olyan kivételes ékszerváltozatok, amiket nem egyedül a csillogó megjelenésük apropóján vehetünk magunkhoz, hanem azért is, mert rendelkeznek bizonyos kisugárzással. A holdkő, a nevével ellentétben nem az égitestről származik, hanem megjelenésében és színében arra hasonlít. Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy ne állna valamilyen formában kapcsolatban a Holddal.

Ha olyankor vesszük kezünkbe az eredetileg földpát ásványból készült medált, karkötőt vagy bármi mást, akkor minden bizonnyal érezni fogjuk azokat a kiáramló pozitív energiákat, rezgéseket, amiket a sejtelmes ragyogás mellett pluszban nyújt nekünk a holdkő. A hölgyekre különösen egyedi módon tudja kifejteni az erejét, de természetesen a másik nem képviselőire szintén hatást gyakorol.

Fantasztikus kiegészítő a holdkőből készült bármilyen ékszer és minden alkalomra felvehetjük. Ami pedig a megvásárlást illeti, már online elvégezhetjük azt néhány kattintással, ha tudjuk merre érdemes keresnünk. A holdkő páratlan formáit találjuk meg a gyogyitokovek.eu oldalon. Tekintsük meg a felhozatalt minél hamarabb!