Sikerrel bevethető a csavaros lapszintező

By | 2023. június 24. szombat

A nyári időszakban jólesik kint pihenni a szabadban. Még akkor sem kell mellőznünk ezt a kikapcsolódási formát, ha éppen esik az eső, bár ilyenkor jobb fedél alá húzódni. Ennek apropóján, különösen jó ötlet közvetlenül a lakás mellé elkészített terasz. A padló kiképzésénél a csavaros lapszintező nélkülözhetetlen segédeszköznek minősül.

Bár az ékes társaival szemben, ehhez a termékhez jól jön némi gyakorlati tapasztalat, de aki ráérez a használatára, gyorsan szép eredményt tud elérni. A csavaros lapszintező egy talpból, valamint külön erre rátekerhető fejből áll. Mindenféle plusz szerszám nélkül alkalmazható. Típusát tekintve választani lehet a TLS-TORNADO és TLS-HURRICANE, valamint ezek ECO verziói között.

A rendszerek egymással teljes mértékben kompatibilisek, így az egyes elemek felcserélése megoldható. Amire figyelni kell a talpak vásárlásánál, az a fugatávtartó szélesség, ami 1-5 mm között változhat. A csavaros lapszintező egyenesen a gyártótól érkezik, a lehető legjobb ár-érték arányon.