Nagyszerű élmény a balatoni vitorlázás

By | 2015. április 26. vasárnap
Balatoni vitorlázás a nyaralás során

Balatoni vitorlázás a nyaralás során

Rengetegen rajonganak a vitorlázásért és nagyon sokan különböző versenyeken is elindulnak. A megfelelő teljesítéshez azonban sok munka és felkészülés szükséges. A balatoni vitorlázás kiváló felkészülési lehetőséget biztosít.

Bár itt nincsenek akkora hullámok mint a nyílt tengeren, de a hajó megismerésére és irányításának módjára kiváló alkalom nyílik egy ilyen út során. Megtanulhatjuk, hogyan kell biztonságosan kormányozni egy ilyen hajót és a navigálást is lehet gyakorolni.

A balatoni vitorlázás természetesen nemcsak versenyekre való felkészülésekre alkalmas. Kiváló lehetőség családi nyaralások különlegessé tételére is, vagy romantikus hétvégék szervezésére. Hiszen bármelyik hölgy örömmel fogadná, ha párjával a Balaton közepéről csodálhatná meg a naplementét.

De nagyon sokan a balatoni vitorlázást választják a legény és a leánybúcsúk emlékezetessé tételére. Nem csoda, hiszen ezeken a kiváló hajókon minden eltöltött pillanat örök emlék marad. Próbálja ki Ön is, ha szereti az extrém sportokat! Vagy válassza a kényelmes sétavitorlázást és ismerje meg a magyar tenger környékét!