Nagyon modernek a Kludi csaptelepek

By | 2017. április 4. kedd

Kludi csaptelepek

A szakemberek, teljesen érthető okok miatt, csak dicsérni tudják a Kludi márkát, ami a vízvezeték-szerelésben egy alap brandet jelent, melynek a termékeit igazán megéri alkalmazni.

Az elmúlt években a Kludi csaptelepek központi szerephez jutottak, ami köszönhető a tartósságnak, a könnyű kezelhetőségnek és természetesen, a kiváló nívónak. Persze, a Kludi csaptelepek nem csak ennyiből állnak. Megannyi olyan modellt dobott a piacra az ismert cég, ami segít a megtakarításban is. Ilyen például az ECO-PLUS betéttel rendelkező típus. Ez például megtalálható még a Kludi csaptelepek három fő fajtájában is, mint például a Mix Plus, a Flair és a Pamela. Miért fontos ez?

Nos, a lényeg abban rejlik, hogy a víz megnyitásakor körülbelül 6 l/min vízmennyiségnél a csapban érezhető ellenállás lefékezi a kezelőkar mozgását. Miért pont ekkora mennyiségről van szó? A Kludi csaptelepek gyártói úgy vélik, hogy ez az ideális mennyiséget jelenti, legyen szó a kézmosásról, fogmosásról vagy épp a borotválkozásról. Nem vitás, hogy ezen eszközök elképesztően korszerűek.