A mobil flotta tag ingyen beszélhet

By | 2017. április 8. szombat

Mobil flotta

A telekommunikáció egyik alappillére a mobiltelefon. A kényelmes és praktikus megoldásoknak köszönhetően, akárhol használhatjuk, a nap 24 órájában. A hanghíváson és üzenetküldésen kívül pedig akár internetezni is lehet vele. Azonban nem mindegy, hogy milyen áron tehetjük ezt?

Egy mobiltelefon, illetve SIM kártya vásárlásakor a kérdés a szolgáltatások havi díja, amit a mobil flotta által nyújtott csoportosulási megoldás hivatott valamilyen szinten csökkenteni. A nagyszámú előfizetői csoportok révén, nagyobb kedvezményekre leszünk jogosultak a mobilszolgáltató cégek által.

Ha valaki mobil flotta tag, akkor számos előnyt élvezhet, mind a telefonálás, mind pedig a telefonkészülék vásárlás kapcsán is. Hiszen ugyanolyan kedvezmények érvényesek egy magánszemély mobil flotta tagságára vonatkozóan, mint például egy multinacionális cég előfizetése esetében. A mobil flotta tagok egymás közt ingyen beszélhetnek. Ez óriási előnyt jelent például egy családban, ahol, ha minden tagnak van saját hívószáma, bevonva azokat a mobil flotta kedvezménybe.