Milyen tervet készítsünk leendő webhopunkhoz

By | 2015. július 6. hétfő
Segítünk hogy, milyen tervet készítsenk leendő webhopjához

Segítünk hogy, milyen tervet készítsenk leendő webshopjához

Mielőtt neki kezdenénk egy webshopnak, ajánlatos egy komplex tervet készíteni.  A webshop készítés a programozáson kívül Öntől is alapos előkészítő munkát igényel. El kell döntenünk milyen termékkörrel, kívánunk a piacra lépni és mekkora az a termék mennyiség, amit egyszerre fel akarunk vinni webáruházunkba.

Feltétlenül jó minőségű fotókat is kell készítenünk, vagy készíttetnünk termékeinkről és kifejező termékleírásokra is szükségünk lesz, amik, ha egy mód van rá, tartalmazzák azokat a kereső szavakat, kifejezéseket, amikre majdani vásárlóink keresni fognak.

Keresnünk kell egy kifejező Domain nevet, egy jó címet, amivel majd azonosítják oldalunkat, sőt egy vonzó szlogen is sokat segíthet a fejlécben.  Ezután kell egy jó logó, ami nem túl bonyolult, de mégis kifejező és harmonizál webshopunk tervezett színvilágával.

Az oldal design-jának tervezésénél mindenképpen vegyük figyelembe leendő vásárlói körünk ízlésvilágát, illetve a kínált termékeinkhez illő színvilágot.  Építsünk fel egy áttekinthető, jól strukturált termék kategória listát, fő és alkategóriával. Fontos, hogy a honlapunkra látogatókban bizalmat keltsünk.

Ezért cégünkről készítsünk egy vonzó bemutatkozó leírást, megszólítva vásárlóinkat, lehetőleg alkalmazkodva a nyelvezetükhöz, mert nem mindegy, hogy az ifjabb korosztályra, a férfiakra vagy a nőkre számítunk leginkább majd vásárláskor. És ha már mindent előkészítettünk, nincs más dolgunk csak megkeressük azt a céget, akit megbízunk a webshop készítéssel, és aki segít megvalósítani az elképzelésinket.