Milyen árakra kell számítani egy budapesti barber shopban?

By | 2020. november 21. szombat
budapesti barber shop

Budapesti barber shop

Mielőtt útnak indulsz, megéri alaposan megnézni, hogy milyen ruhát öltesz magadra. A stílus sokat számít a mai világban, de itt még nincs vége a sornak. A megjelenést ugyanis a kiváló frizura teszi tökéletessé. Ha szereted a rövidre nyírt hajkoronát, akkor egyszerű dolgod van, de amennyiben ennél többre vágysz, akkor bízd magad profikra! Ilyenkor természetesen azonnal célkeresztbe kerülnek az árak. Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen árakon mozog most a hajvágás és szakáll igazítás egy barber shopban, akkor egyszerűen kattints az a76.hu linkre!

Itt mindenre fény derül. Természetesen nem lehet bármit egyetlen sablonra húzni, hiszen lehet Neked egy olyan egyedi haj és szakáll kombinációra van szükséged, ami nincs külön feltüntetve, de abban biztos lehetsz, hogy meg leszel elégedve az eredménnyel. A költségek a nyomukba sem érnek a profi munkának, amit a srácok végeznek a barber shop-ban. Geri, Domó, G, Laca és Dave egyaránt várják, hogy betérj hozzájuk. Mi sem egyszerűbb, mint időpontot foglalni.

Ezt ne hagyd figyelmen kívül, mert egyszerűen csak betoppanva a szalonba nem biztos, hogy lesz idejük a fiúknak, hogy elintézzék a hajadat, viszont a kényelmes online foglalásnak hála, időre érkezhetsz és még várnod sem kell. Az internet előnyei révén, még külön értesítőt is kapsz, hogy biztos ne felejtsd el, aznap hol kell mindenképpen megjelenned. Az ár magában foglal egy ajándék italt. Amennyiben várnod kell pár percet, addig huppanj le a 1920-as éveket idéző kanapéba és kortyolgass el egy finom Jim Beamet!

A barbershop ugyanis ezen italgyártó Magyarországi partnere. Ennek megfelelően, igen bőséges választék áll a rendelkezésedre. Természetesen, ha nem vagy oda a töményért, esetleg kocsival érkezték, arra az esetre is van alternatíva. Láthatod tehát, hogy minden feltétel biztosított a kényelmes szolgáltatáshoz. Egyszerűen kár lenne mindezt kihagynod. Ne is tedd! Térj be hozzánk az Erzsébet körút 16 szám alá és élvezd a barber treatmentet! Biztos, hogy máskor is vissza fogsz majd jönni, hiszen ez több mint egy egyszerű fodrászat, ez életstílus!