Mikor ejtőztél utoljára egy barber fodrászatban?

By | 2019. szeptember 25. szerda
Kikapcsolódás és jó frizura egy helyen

Kikapcsolódás és jó frizura egy helyen

Minden ember szereti, ha jól néz ki, rendezett a frizurája, ruházata divatos és minőségi. Nemcsak a nők esetében van ez így, hanem a legtöbb férfi is igyekszik erre odafigyelni. Azonban gyakran megesik, hogy a zsúfolt hétköznapok során nehéz beiktatni egy kis időt arra, hogy elmenjen az ember egy kicsit „szépülni”. Pedig ez nemcsak abból a szempontból lenne fontos, hogy a külső megújuljon, elégedettek legyünk azzal a képpel, ami visszaköszön ránk a tükörből, hanem azért is, mert egy igazán jó szalonban töltött idő felér egy jó kis pihenéssel, kikapcsolódással.

Azok, akik megfordultak már az A76 Barber Shopban, jól tudják, hogy ez az a hely, ahol a kellemest a hasznossal össze lehet kötni. Lássuk először a hasznos részét! Ebben a barber fodrászatban kiváló szakemberek várják a vendégeket, hogy megalkossák nekik a megálmodott frizurát és/vagy szakállat. Nem most próbálgatják az olló forgatását, a hajvágó gép használatát, hanem már rendelkeznek a kellő tudással, tapasztalattal és ami talán a legfontosabb, szeretik a munkájukat. Tulajdonképpen ez is elég lenne, hogy érdemes legyen ezt a barber fodrászatot választani, azonban itt nemcsak maga a hajvágás számít, hanem az is, hogy közben a vendég hogy érzi magát. Rendhagyó módon itt csak női fodrászokkal lehet találkozni, akik nemcsak szaktudásukkal, hanem kedvességükkel is lenyűgözik a klienseket. A jó hideg kézműves sör pedig még inkább hozzájárul ahhoz, hogy az ott töltött idő ne kényszerpihenő legyen, hanem valódi feltöltődés.

Az időpont lefoglalásával sem kell sokat vesződni, online meg lehet tenni a nap bármelyik részében, csak egyszerűen ki kell választani a megfelelő időpontot. Ne habozz tehát tovább, ha szeretnél egy igazán trendi, a személyiségedhez és az arcvonalaidhoz illő frizurát, szakállat, hanem kattints az a76.hu oldalra, olvasd el a további információkat és foglalj időpontot! Meglátod, testi-lelki felüdülés lesz az ott töltött idő és a továbbiakban fel sem fog merülni a kérdés, hogy melyik barber fodrászatot válaszd, mert egyértelmű lesz a döntés!