Megoldás lehet a kecsketejes szappan pattanásos bőrre

By | 2017. április 19. szerda

Kecsketejes szappan pattanásos bőrre

Szükséged volna egy olyan termékre, amelyik elbánik a zsíros bőr okozta problémákkal, illetve a pattanásokkal, amelyek megkeserítik a napjaidat?

Akkor most pontosan jó helyen jársz, ugyanis a vitalis-szappan.hu nevű webáruház virtuális polcairól leemelheted a kecsketejes szappan pattanásos bőrre terméket, ami segíthet megoldani a gondjaidat. A szappan színe fekete, mivel aktív szenet tartalmaz, ami megoldást nyújt a mitesszeres, pattanásos bőrre, ugyanis tisztítja és szabaddá teszi az eltömődött pórusokat. Használatával elérheted, hogy a faggyútól fénylő bőr helyett tiszta, egészséges bőröd legyen. A kecsketejes szappan pattanásos bőrre összetevői között meg kell említeni a kecsketejet, olívaolajt, a shea vajat, a ricinusolajt, valamint a kókuszvajat is.

Mindennapi használatra ajánlott ez a termék. Még több információt megtalálsz róla, amelyek alapján biztosan rá fogsz jönni, hogy a kecsketejes szappan pattanásos bőrre tökéletesen megfelel számodra, főleg ha a fent említett problémákkal küzdesz.