Hogyan kell használni egy online casco kalkulátort?

By | 2023. január 23. hétfő
casco biztosítás kalkulátor

Casco biztosítás kalkulátor

Amikor valaki a kedvenc személygépkocsijának vagy egyéb járműnek a maximális biztonságot akarja adni, CASCO biztosítást köt rá. Amint tudjuk, ahány biztosító, annyiféle díj, így nem könnyű a leginkább megfelelő mellett döntenünk, ezért egyre többen használnak díjszámító rendszert. Sok időt spórolhatsz meg magadnak egy ilyen casco biztosítás kalkulátor segítségével. A szerződések igencsak kedvezőek erre az évre, illetve a 2024-es évre, ami a biztosítási termék jó kárstatisztikai eredményének és a piaci versenyhelyzetnek köszönhető.

Célszerű ezt az előnyös beárazást kihasználnod, mert így nagyon jó áron nyújthatsz védelmet a járművednek. Persze az is nagy fontosságot nyer, hogy időt takaríthatsz meg a CASCO biztosítás kalkulátor alkalmazásával, hiszen nem kell egyenként felkeresned a különböző biztosítótársaságokat annak érdekében, hogy megtudd, melyiknél kell kevesebbet fizetned a szerződésre. A biztoshely.hu weboldalon felfedezhető kalkulátort rendkívül egyszerű használni, alig pár perc alatt megismerheted a piacon lévő összes ajánlatot.

Ugyanakkor telefonon keresztül is felveheted a kapcsolatot a szakértőkkel, akik a biztosítási kontraktust illetően is a rendelkezésedre állnak. A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás kizárólag a gépjármű üzemeltetése során másoknak okozott károk megtérítésére szól, ezzel szemben, a CASCO biztosítás akkor is térít a gépjárműben keletkezett károkra, ha Te vagy a károkozó vagy ismeretlen az elkövető. Törés-, lopás-, elemi és tűzkárra egyaránt fizet, sőt, amennyiben kiegészítő biztosítást is kötsz, akkor poggyász-, baleset- és extratartozék-kárra is.

A CASCO biztosítás díját elsősorban a gépjármű értéke és az önrész mértéke határozza meg. Erről minden tájékoztatást megkaphatsz a Biztoshely biztosítási portálon, ahol megkötheted a CASCO szerződést. Egyáltalán nem szükséges személyesen felkeresned a biztosítót, mert online is lehetséges az ügyek intézése. Roppant egyszerű és gyors az egész folyamat, ezért célszerű ezen az úton szerződnöd.