Gyerekágy Szolnok városból, a gyár székhelyéről

By | 2021. november 20. szombat
gyerekágy Szolnok

Gyerekágy Szolnok

Ritka, amikor a vásárló közvetlenül a gyártótól vehet meg egy terméket, pedig szívesebben vásárolunk olyan boltokból, ahol esetleg még a termék elkészítésének folyamatába is betekinthetünk. 1996-ban megalakult és gyerekágy Szolnok városban történő gyártásával foglalkozó vállalkozás 2006-ban úgy döntött, hogy maga kezdi eladni a termékeit. Egy működő bútorbolt volt kezdetekben, ahol hirtelen megnőtt az igény a babaágyakra.

A vevők olyat kerestek, amelyek párnázottak, hogy a babákat védjék a sérülésektől. Így született meg az első körbetámlás gyerekágy. A gyermekek méretéhez alkalmazkodtak, kívül-belül magas tömörségű, vastag szivaccsal borították, hogy ütődésmentes kuckót kínáljanak a csemetéknek.

A nagy ágyneműtartó nemcsak jól pakolható felület, ami például játéktárolásra is kiváló, de biztosítja a teherbírást. 2008-ban indult el a webáruház, így már otthonról, könnyedén rendezhetünk be egy gyerekszobát. Pár nap alatt megérkezik az otthonodba a gyerekágy Szolnokról, ahol gyártják. 2020-tól új termékek is kaphatóak.