Fa építőkocka a szivárvány színeiben

By | 2020. január 7. kedd
fa építőkocka

Fa építőkocka

Az idősebb korosztály tagjai nagy szeretettel emlékeznek vissza a gyermekkorukban használt, fából készült játékokra. Azok voltak az igaziak, néhányan még ma is őriznek egyet-egyet belőlük. A kis alkotó kezeknek fa építőkocka napjainkban is beszerezhető. Érdemes ilyenekkel megajándékozni a gyermekeket, hiszen természetes anyagból készültek.

Például jó választás a vesszoparipa.hu webáruház kínálatában szereplő, szivárvány színű fa építőkocka készlet, ami különleges félkör elemeket is tartalmaz, amelyekből megalkotható maga a szivárvány is a gyerekszoba nyugalmában és biztonságában. Rendkívül jótékony hatást fejt ki a gyermek értelmi és nyelvi fejlődésére, a fa építőkocka használatával a kötetlen játék serkenti a gondolkodást, az emlékezetet és a kézügyességet.

Ha fa építőkocka lesz a kicsi tulajdonában, kevesebbet fog tévézni, sem a szülei mobiltelefonjáért nem rimánkodik, mert van neki egy sokkal érdekesebb játéka. A készletben fellelhető ablakos elemek pedig új lehetőséget nyújtanak az apró építészeknek.