Egyedi távlatokat kínál a Polar klíma

By | 2023. június 30. péntek

Sajnos a trendek egyértelműen arrafelé mutatnak, hogy a hőmérséklet folyamatosan növekszik. Egyes becslések szerint, 10 év múlva a nyári hónapokban a +40 ℃ egyáltalán nem lesz ritka, amit elviselni, főként a városi környezetben, komoly megterhelést jelent majd a szervezetnek. A lakossági igények kiszolgálásában a Polar klíma élen jár.

Mindenki vágyik a felfrissülésre, főleg akkor, ha egy tömblakás 10-ik emeletén lakik, ahol egyedül a betonfalak tartják vissza a perzselő napsütést. Meghatározó lesz az otthonok szigetelése, valamint a kifejezetten kelet-közép Európai viszonyokhoz igazított Polar klíma alkalmazása. Ez ugyanúgy igaz a technikai funkciók terén, mint az árképzésben.

A költségek tehát elérhetővé teszik ezeket a rendszereket, jóformán bárkinek. Amit tudni érdemes erről a márkáról, hogy egy magyar tőkeerős befektető cég hozta létre és az eszközök Kínában készülnek. A Polar klíma elalvás és turbó üzemóddal egyaránt rendelkezik, de még gyerekzár is található rajta. Remekül fog illeszkedni minden otthonba.