Dr. Janklovics Ádám segít a büntetőjog területén

By | 2019. március 6. szerda

Dr. Janklovics Ádám büntetőügyvéd

Ha beidézik a rendőrségre gyanúsítottként vagy büntetőeljárást indítanak Ön ellen, akkor nagyon fontos, hogy szakértői segítséget kérjen. A tapasztalat azt mutatja, hogy az emberek többsége még a jogaival sincs tisztában, nem beszélve arról, hogy ilyenkor mi a teendő vagy egyáltalán mi fog történni.

Dr. Janklovics Ádám büntetőügyvéd, amit azt jelenti, hogy kimondottan büntetőjoggal foglalkozik, így az egész eljárás során segíteni, támogatni tudja Önt és mindig felvilágosítja, hogy éppen mi a helyzet vagy mire számíthat a továbbiakban. Sőt, megírja a beadványokat, kérelmeket, részletesen kidolgozza a védekezést és folyamatosan tartja a kapcsolatot a hozzátartozókkal is.

Ez nem is gondolná mekkora előny, amikor a hatóságokkal áll szemben, pedig egyáltalán nem mindegy, hogy felkészületlenül védekezik vagy egy tapasztalt és sokat látott szakértő képviseli Önt, mint például Dr. Janklovics Ádám. Tehát, ha lopással, rablással, csalással, testi sértéssel, sikkasztással vagy egyéb büntetőjoghoz tartozó bűncselekménnyel vádolják meg, akkor feltétlenül vegye fel a kapcsolatot az Dr. Janklovics Ádám ügyvéddel!