Dizájnosan kivitelezett üveg mosdókagyló

By | 2019. május 3. péntek
üveg mosdókagyló

Üveg mosdókagyló

Különleges, esztétikus fürdőszobára vágyik? Olyan csempét és járólapot választott, ami a szépérzékét tükrözi, azonban még nem jutott ideje a mosdókagyló beszerzésére? Ha nem szeretne órákat tölteni a keresgéléssel és a vásárlással, akkor javasoljuk, hogy látogasson el a honlapunkra!

Webáruházunkban rengeteg üveg mosdókagyló található, különböző formában és színben. Rendszerint, ha valaki ilyet választ, külön kell megvegye a lefolyót és a csaptelepet is. A tőlünk rendelt üveg mosdókagyló szettben érkezik, vagyis jár hozzá egy pop-up lefolyó és stílusában megegyező csap is. Az üveg mosdókagyló ültethető, ennek köszönhetően nem kell az alá kerülő szekrényt kivágni, elég helyet csinálni a lefolyó csőnek.

Nagyon kedveltek az aranyszínű darabok, de ugyanúgy különlegessé teszik a fürdőt a bronz vagy kék kagylók is. A kiszemelt termékre kattintva, részletes termékleírást talál, de megtekintheti a méreteket is. Rendeljen online, gyorsan és kényelmesen! Csomagját futárszolgálattal szállítjuk, méghozzá ingyen!