Az önfelszívó szivattyú kedvező árú

By | 2020. szeptember 21. hétfő
Önfelszívó szivattyú

Önfelszívó szivattyú

Mindig lesznek olyan termékek, amelyek keresettebbek az átlagnál. Az önfelszívó szivattyú szintén ebbe a kategóriába tartozik, amiért az egyszerű telepítése és a könnyű használata felel.

Bár van egy hátránya is, mégpedig az, hogy nem tudunk 9 méternél mélyebben lévő vizet felszívni vele. Sokszor pont ezért alkalmazzák az ásott kutak mellett, mivel ott nem kell nagy mélységekre gondolnunk, ráadásul a homokot is jobban bírja, mint másfajta társai.

Ha pedig meghibásodásra kerül a sor, akkor gyorsabban hozzáférünk, ráadásul a javítása is egyszerűbb. Ennek oka, hogy a felszínre telepíthető, így mindig kéznél lesz. Megvásárlás után azonban tilos azonnal beindítani, mindig fel kell tölteni a szivattyút.

Ellenkező esetben a következménye egy tönkrement önfelszívó szivattyú lesz. Mellette szól még a nagyszerű ára, ami lehetővé teszi, hogy az egyszerűbb háztartások is be tudjanak szerezni egyet. A kínálatban találni fogunk kisebb és nagyobb teljesítményű rendszert, ráadásul különböző márkák is a rendelkezésünkre állnak.