A cannabis olaj oldja a stresszt

By | 2020. október 17. szombat
cannabis olaj

Cannabis olaj

Nincs egyszerű dolgunk a mai világban, mivel a stressz ott leselkedik ránk mindenhol. Az autónkban ülve, a forgalmas utakon, a munkahelyünkön, sőt, még az otthonunkban is rengeteg stressz érhet nap mint nap. A modern társadalom rengeteg pozitívuma mellett, sajnos ez egy igen nagy hátránynak számít.

A cannabis olaj egészségre gyakorolt hatásai egy bizonyos mértékben még vitatottak. Annyi bizonyos, hogy teljesen ártalmatlan, nem mérgező.

Viszont azt is sikerült felfedezni, hogy a CBD-t tartalmazó cannabis olaj erős nyugtató hatású. Hogyha túladagolás történik, akkor megnő az alvásigény. Az egészséges életmód tekintetében ez egy remek megoldás. Azonban mindenképp étrend-kiegészítőnek számít. Gyógyászati célokra teljesen alkalmatlan.

Az idegi rendellenességek és az alvászavar kezelhető a segítségével. Nem érdemes egyből egy 30%-os koncentrációval rendelkező változattal kezdeni. Kezdetben elég lehet a 3%-os cannabis olaj is. Ehhez mérten mindenki ki tudja alakítani magának az ideálisnak vélt dózist.