A Budapest 9. kerületi lakás sem olcsó mulatság

By | 2019. június 15. szombat
Budapest 9. kerületi lakás

Budapest 9. kerületi lakás

Fővárosunk minden részének megvan az egyedisége, a maga sajátos hangulata, magyaros bája. Talán ennek köszönheti az utóbbi időkben visszatérő népszerűségét is, ezért az Otthon Centrum kínálatában, Budapest 9. kerületi lakás is szép számban akad.

A több mint száz találat között, elsősorban használt ingatlanok találhatóak, viszont azoknak sem kell elkeseredniük, akik új építésűre vágynak, mert ilyenek is vannak. Sajnos a vásárolni szándékozóknak mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ugyanis itt átlagosan 900.000 Ft az ára az ingatlanoknak a négyzetmétere ebben a körzetben.

Természetesen nagyban meghatározza a vételárat az elhelyezkedés, az infrastruktúra és az ingatlan állapota is. Az Otthon Centrum honlapján szinte mindenki megtalálhatja álmai otthonát, hiszen Budapest 9. kerületi lakás kínálatukban kisebbek, nagyobbak, tégla- és panelépítésűek, utcára és kertre nézők, erkélyesek és liftesek egyaránt szerepelnek. Sőt, a manapság nagy népszerűségnek örvendő lakóparkok ebben a körzetben is fellelhetőek.