A baba ágynemű készletek jellemzői

By | 2019. március 12. kedd
baba ágynemű

Baba ágynemű

Korábban már beszéltünk arról, hogy mindenekelőtt mire kell összpontosítanunk, amikor a kisbabáknak vásárolunk. Hogy mi a különbség a magas vagy alacsony színvonalú, olcsó vagy drága baba ágynemű között, még nem egészen világos. Természetesen ez előzetes felkészülés nélkül, különösen az első gyermeküket váró anyukáknak nem egyszerű, de célszerűbb több időt fordítani erre, mint a ruhák és a cipők nézegetésére.

Az a tény már nyilvánvaló, hogy a baba ágyneműnek pamutból kell készülnie. A különböző készletek a sűrűségük és a gyártási jellemzőik terén is eltérnek egymástól. Más és más a szál vastagsága, a szövés módja és stílusa, a színek összetétele a különböző összeállításoknál.

Ezért az anyagok tapintásra teljesen változóak, a finom szaténtól a vastagabb anyagokig. Ezek már a szülőnek meghatározható tényezők. Mindez a költségvetéstől és a baba ágynemű várható élettartamától függ. Ne feledjük azonban, hogy az újszülöttek a kiságyukat a legtöbb esetben a születésüktől 3 éves korukig használják!