Zöldség passzírozó télen-nyáron!

By | 2020. március 26. csütörtök
Zöldség passzírozó

Zöldség passzírozó

Nincs is jobb dolog annál, mint élvezni a nyári ízeket. A zöldség passzírozó szerencsére télen is felhasználható, így a kertekben leszedett paradicsom, paprika és uborka ízét a hidegebb hónapok alatt sem felejtjük el.

Miközben egyre kevesebben laknak falun, addig a piacokon megvásárolt zöldségeket is fel lehet használni erre a célra. A passzírozó megfelelő használatával a kipréselt folyadék sűrűségén kedvünk szerint változtathatunk.

Ezt akár lekvárként elrakhatjuk befőttes üvegekben, hogy télen is levehessük a polcokról. Ennek előnye, hogy bármikor élvezhetjük az ízeket és pénzt takarítunk meg vele, hiszen a téli hónapokban a zöldségek árak az egekben van.

A zöldség passzírozónak a különlegessége, hogy nemcsak gyümölcsök vagy a zöldségek passzírozásához használható, hanem egy jó halászlé elkészítéséhez is. Ez a multifunkciós eszköz olyan betétekkel van ellátva, amelyekkel különböző végeredményt kapunk. Az edenyshop.hu oldalról már 6000 Forinttól megvásárolható, amit néhány napon belül házhoz szállítanak.