Vízkeménység mérő otthoni és ipari alkalmazásra

By | 2019. december 5. csütörtök
vízkeménység mérő

Vízkeménység mérő

A víz pH értéke a legtöbb ipari területen fontos információ, azonban az sem elhanyagolandó, hogy milyen vízzel öntözzük a konyhakertet. A vízkeménység mérő tehát a háztartásokban is hasznos eszköz, hiszen azon túl, hogy mivel öntözzük a növényeket, az sem mindegy, hogy milyen pH értékű vízzel töltjük fel a kerti medencét.

A bőrünk csodálatos védőréteggel rendelkezik, amit a túl „kemény” víz szárazzá, fakóvá tehet. Bár egy pH teszter elsősorban a mezőgazdaságban, konzervgyártásban, galvanizáló üzemeknél, környezetvédelmi méréseknél, vízműveknél, tudományos és minőség-ellenőrző laboroknál van alkalmazva, az olcsó vízkeménység mérő otthoni felhasználásra is megfelelő.

Az adwa.hu webáruházban megtalálhatóak ezek is, ugyanakkor a termékpalettán a hordozható, ipari és terepi célra szánt változatok is helyet kapnak. A laboratóriumi vízkeménység mérő eszközök már a profi műszerek kategóriáját takarják és általában professzionális tevékenységekkel kapcsolatban ajánlják a szakemberek. A weboldalon keresztül egyedi árajánlatot is igényelhetnek a vásárlók.