Véd a hidegtől a férfi bakancs

By | 2020. január 18. szombat
férfi bakancs

Férfi bakancs

2019-ben a lábbeli tervezők nemcsak az elegáns megjelenésről, hanem a kényelemről is gondoskodtak. A praktikus férfi bakancs megvéd a hidegtől és a nedvességtől. Ezért az év szinte összes kollekciójában megtalálhatóak a kényelmes és funkcionális fűzős modellek.

Ezek a lábbelik igencsak sokoldalúak, mert viseletük által szinte bármilyen megjelenés modernné és stílusossá válik. De senki ne gondolja azt, hogy a férfi bakancs unalmas vagy monoton lenne. Mindegyik modellnek megvan a maga sajátossága. Akár egy öltönyhöz is felveti a munkahelyére, ha szeretné egy kicsit egyedülállóvá tenni az öltözetét.

A bokán felül érő fűzős darabok jól illenek a sportos ruházathoz. Stílusukkal, vastag talpukkal, szoros fűzőjükkel a kényelmet és a láb védelmet szolgálják. Ezekben a férfi bakancsokban a legnehezebb nap is kellemes sétának tűnik majd. A szigorú megjelenés tökéletes módja a legmerészebb kísérleteknek.

Például bármikor viselheti kék vagy fekete farmerrel párosítva. A színek kontrasztja azonnal feldobja majd a megjelenését. A teremtés koronáit egyszerűen lehetetlen elképzelni férfi ing nélkül. A ruházat ezen eleme állandó tárgyát képezi az úriemberek gardróbjának.

De legyen bármennyire klasszikus és nélkülözhetetlen része is az urak gardróbjának, mégsem szűnik meg állandóan változni, új formákat, szöveteket és színeket kínálva. Természetesen meglehetősen nehéz folyamatosan újat kitalálni és felajánlani ebben a kategóriában, ám a tervezők minden évben meglepnek minket figyelemre méltó és eredeti modellekkel.

A következő év új kollekciói újragondolják a férfi ing jelentését és gyakran találkozhatunk aszimmetrikus szabásokkal, katonai stílusban készült modellekkel és különböző, farmerrel bátran viselhető darabokkal.

Természetesen, a divat követése során a tervezők megváltoztatják a klasszikus stílust, új elemek adva ahhoz, modern szövetek és technológiák felhasználásával. De a férfi ing mindig is a ruházat azon eleme marad, amit tudatalatti módon az emberiség erősebbik felével társítunk.