Vár egy remek lámpabolt Szeged városában!

By | 2019. szeptember 30. hétfő
lámpabolt Szeged

Lámpabolt Szeged

Ezen soron következő írásunkban egy olyan érdekes szolgáltatásra hívjuk fel olvasóink figyelmét, amit még sajnos sokan nem ismernek. Létezik ugyanis egy olyan lámpabolt Szeged belvárosában, ami úgynevezett fényfelmérésre is vállalkozik az otthonunkban. Nem biztos ugyanakkor, hogy mindenki tudja, mi az a fényfelmérés.

Ez egy olyan folyamat, amikor a lakástulajdonos jelzi a lámpaboltban, hogy igényli ezt a szolgáltatást és egy előre egyeztetett időpontban a szakértők ellátogatnak személyesen a megadott címre. Itt gondosan megvizsgálják a szóban forgó otthont és az igényeknek megfelelően felmérik, hogy hová, milyen, mennyi lámpa lenne szükséges, kidolgoznak egy javaslatot írásban, majd ezt átbeszélik az ügyféllel.

Ez a folyamat nem feltétlenül helyben valósul meg, hiszen a javaslat kidolgozása időbe telik, de ez nem szokott gondot okozni. Az egész végén a megbízó eldöntheti, hogy a lámpabolt Szeged központjában mennyire találta el az ízlését és potenciálisan megrendelheti a kidolgozott projekt szerinti termékeket.