Válasszunk erdészeti szárzúzó fejet!

By | 2020. október 29. csütörtök
erdészeti szárzúzó

Erdészeti szárzúzó

Amikor nagyobb befektetés áll a cégünk mögött, akkor lehet, hogy nem az új vásárláson jár az eszünk, hanem inkább a javításon gondolkodunk. Erdészeti szárzúzó gépek esetén is lehetőségünk van arra, hogy a nagy egész helyett csak bizonyos alkatrészeket cseréljünk le. A hidraulikus fejek keresettek a vásárlók körében, ugyanis ezen áll vagy bukik az aprítás teljesítése.

Nem mindegy, hogy milyen fejet használunk a vágás során, pont ezért tudunk a pendakft.hu oldalon két modell közül is választani. Az UT hidraulikus fej lényegesen gyengébb, mint a társa, azonban lehet, hogy pont erre lesz szükségünk. Itt 14 és 40 LE közötti teljesítmény igényről beszélhetünk, aminek az üzemi nyomása nem haladja meg a 220 bart.

A munkaszélesség ebben az esetben maximum 150 cm lehet és a vágható fás növényzet átmérője sem haladhatja meg a 13 cm-t. Amennyiben nagyobb tönkök állnak az utunkba, akkor a KT-WT vagy WTS erdészeti szárzúzó fejre lesz szükségünk, ami akár 240 cm munkaszélességgel is bele tudja magát venni a munkába.