Üvegkulacs teának, víznek

By | 2019. december 14. szombat
üvegkulacs

Üvegkulacs

Víz nélkül nem élhetünk és az sem mindegy, hogy mennyit fogyasztunk ebből az éltető nedűből. Sétáláshoz, sportoláshoz, nyáron pedig mindenhová szoktunk magunkkal vinni valamilyen innivalót. De nem tanácsos műanyag palackot választani, erre a célra inkább az üvegkulacs az ideális.

Sok mindentől függ, hogy mennyit iszunk naponta, a testsúlyunktól, az évszaktól, mennyire aktív életet élünk, illetve számottevő az is, hogy milyen táplálékot viszünk be a szervezetünkbe. Az üvegkulacs nagy előnyökkel rendelkezik a PET palackokkal szemben, ugyanis utóbbiak jelentősen hozzájárulnak a Föld szennyezettségéhez és ezáltal a lassú pusztulásához.

Ezzel szemben, az üvegkulacs természetes anyagból készül, BPA mentes és nem tartalmaz szerves vegyületeket vagy mérgező összetevőt. Tehát semmiféle káros kipárolgása nincs, sőt, az előállítása is kíméli a bolygót és a szervezetünket. Ha túrázni indul vagy a munkahelyére szeretné magával vinni a kedvenc teáját, esetleg kávéját, egy üvegkulacs kiváló társa lehet ebben.