Telefon rendelés lényegében bárhonnan

By | 2019. augusztus 4. vasárnap
Itt az ideje telefont rendelni

Itt az ideje telefont rendelni

Habár a legtöbb embernek ma már teljesen természetes, van azért abban valami futurisztikus, hogy bárhonnan, bármikor képesek vagyunk termékeket és szolgáltatások rendelni, az internetnek és a megannyi internetezésre alkalmas eszköznek köszönhetően.

Ülünk a parkban, élvezzük a nyári napsütést, majd a mobilunk cseréje kapcsán, az online telefon rendelés mellett döntünk. Még ott, a fűben, a nyár kellős közepén, a régi készülékünkről böngészve hívjuk házhoz az új, gyorsabb és jobb kamerával felszerelt társunkat.

Döbbenet! Erre szokta azt mondani az egyik ma már csak angolul író hazai blogger, hogy „Uraim, egy fantasztikus korban élünk!”. Tényleg! Csodálatos, hogy erre képesek vagyunk.

Zseniális, hogy nem kell elmenni a csak több 10 km-re megtalálható üzletbe, megnézni a gyér kínálatot, majd várni az új készletek érkezésére, hanem a telefon rendelés alkalmával egyszerűen felkeressük a kedvenc webáruházunkat és pár kattintással elintézzük a vásárlást. Ez egy nagyon jó példa arra, hogy milyen hasznot hajt nekünk az informatika.