Tatarozáskor jól jön a CPL ajtó akció

By | 2019. november 3. vasárnap
CPL ajtó akció

CPL ajtó akció

Karc-, hő- és vegyszerálló ajtót szeretne vásárolni az otthonába? Ha épp egy lakásfelújítás kellős közepén van, akkor sokat számít, hogy a beltéri ajtók cseréjénél milyen új modellt választ és az mennyire marad időtálló. A CPL fólia famintázatának köszönhetően, az ajtó tökéletesen úgy fog kinézni, mint egy tömör fából készült változat, természetesen súlyban mégis könnyebb marad. A CPL ajtó akció most előny, hiszen több darab vásárlásánál abszolút nem mindegy, mennyire kell Önnek mélyre nyúlni a zsebben.

A CPL ajtó akció lehetővé teszi, hogy újépítésű lakásoknál is esztétikus, időtálló termékre essen a választása, mert nincs arra kényszerülve senki, hogy megalkudjon és gyengébb minőséget válasszon. A CPL ajtó akció nemcsak az egyszerű modellekre érvényes, hanem a krómcsíkos díszítéssel ellátott, valamint a különféle intarziás kivitelben készült változatokra is.

Az ajtó beszerelése könnyű, az utólag szerelhető toknak betudhatóan. Honlapunkon tájékozódhat az akció részleteiről, továbbá megismerkedhet más típusokkal is.