Szuper minták kétlyukú gyöngy ékszerekhez!

By | 2015. december 15. kedd
Kétlyukú gyöngy

Kétlyukú gyöngy

Egyre többen kezdik újra felfedezni a gyöngyfűzés hobbit, tehát nagy a kereslet a különösen szép gyöngyökre. Mivel ma már hatalmas a választék ebből a szempontból, ezért egy kis kreativitással igazán szép termékeket lehet alkotni. A gyönyörű minták gondoskodnak arról, hogy egyetlen elkészített nyaklánc, karkötő vagy dísz se legyen unalmas.

A méret szempontjából is van miből válogatniuk az alkotó kedvű nézelődőknek, mert van a gyongysziget.hu oldalon egészen apró kásagyöngy is, de akár a medálok készítéséhez is lehet találni nagyobb méretű termékeket.

Az sem jelent akadályt, ha valaki egy különlegesebb színt keres az ékszerkészítéshez, mert ilyet is biztosan fel fog fedezni majd a honlapon. A rózsaszín, opálos fényű Super Duo matt gyöngy sok hölgynek lett a kedvence, hiszen ez az árnyalat remekül mutat a nőkön. A türkizszínben tündöklő gyöngyöket is rengetegen vásárolják,

hiszen a hagyományos üzletekben nem túl sok esetben lehet ilyen különleges árnyalatú terméket kapni. További előnyt jelent, hogy a híres japán, illetve cseh gyártók termékeit is meg lehet vásárolni a gyongysziget.hu weboldalon, ezért az sem jelent gondot, ha valaki ilyen gyöngyöket szeretne.