Színezhető Polifarbe mészfesték beszerzése olcsón

By | 2020. január 1. szerda
Mészfestékek

Mészfestékek

A mész természetes fertőtlenítő hatásával kevés termék tud vetekedni. A Polifarbe mészfesték, valamint a finomított oltott mész azonban kiváló eredménnyel ajándékozza meg Önt. A tiszta, száraz, por- és szennyeződésektől mentes felületre felkerülő anyagot érdemes 30%-os hígításban használni és 3-4 óra száradási időt hagyni.

Ha a régi meszelt felületek újrafestéséről van szó, a repedezett részeket le kell kaparni, mielőtt a Polifarbe mészfesték, ecset vagy henger segítségével felkerülne.

Mivel a termék fagyveszélyes, gondos tárolást igényel, méghozzá olyan helyen, ahol legkevesebb 5 fok lehet a hőmérséklet. Munka közben érdemes megfelelő védőruházatot, kesztyűt és arcvédőt viselni.

A Polifarbe mészfesték használata után, az eszközöket langyos víz alatt tisztára lehet mosni. A beszerzett meszes, fehér színű festéket színező pasztákkal árnyalni is lehet, amiket alapos elkeverés után mindenképpen ellenőrizni kell. A vizes bázisú falfesték és más hasonló termék is elzárva vagy gyermekeknek hozzáférhetetlen helyen tárolandó!