Színes Bontour bőrönd gyerekeknek

By | 2021. március 12. péntek
bontour bőrönd

Bontour bőrönd

A gyerekek figyelmét az érdekes mesefigurák mindig felkeltik, hiszen őket még teljesen leköti ez a téma. A Bontour bőrönd különféle típusai között nagyon sok színes darab van, amelyeken érdekes figurák találhatóak.

Az aranyos állatok minden lurkót elbűvölnek és bizony még a felnőttek is rácsodálkoznak ezekre a darabokra. Miért ne vásárolna a csöppségének egy ilyen szép kis koffert, főleg, ha előszeretettel vág bele bármilyen kalandba. A Bontour bőrönd könnyű és strapabíró ABS anyagból készül. Belseje igazából egyáltalán nem különbözik a más nagyobb típusoktól, mivel ebben is egyik oldal lefogatós, míg a másik cipzáras. A gyerek ruháin kívül, belefér néhány fontosabb játék is, amelyeket az apróság nem tud nélkülözni.

A Bontour bőrönd remek választás, legyen szó egy kisebb látogatóról a nagyszülőkhöz vagy hosszabb repülős utazásról. Ezek a kemény felületek, az általános használat mellett, szinte egyáltalán nem kopnak, ez pedig a védőfóliának köszönhető, ami bizonyos idő után lekopik, viszont alatta fényes lakkréteg található.