Szakember dolga a láthatósági mellény feliratozás

By | 2020. június 26. péntek
textil nyomtatás

Textil nyomtatás

Manapság már rengetegféle anyagra, tárgyra lehet nyomtatni népszerűsítés, ajándékozás céljából is. Sokan mégis a textil nyomtatás mellett döntenek, amelyik megbízható, hatékony és kiváló végeredményt garantál. Ennek az egyik legrégebbi eljárása szitanyomás, ami nem mellesleg roppant költséghatékony is.

Nyilvánvalóan a legkorszerűbb gépekkel és környezetkímélő festékekkel dolgoznak manapság a szakemberek. Ez így van az A.A. Miller cégnél is, amelyik nagyon régóta foglalkozik a textil nyomtatás számtalan fajtájával. A szitanyomtatás mindemellett, hogy az egyik legköltséghatékonyabb, még a legtartósabb eljárás is.

Milyen anyagokra történhet a textil nyomtatás? Főként a pamut anyagokat lehet emblémázni. Persze a tapasztaltabb szakértők a profi gépekkel, eszközökkel szilikon réteggel bevont pamut anyagra még szebb nyomatot tudnak készíteni. A textil nyomtatás másik típusa a szublimációs eljárás.

Ez az új digitális nyomtatási technológia az utóbbi 15 évben terjedt el. Mi ennek a lényege? Nos, ezzel a technikával roppant időtálló végeredmény kapható és kétségtelen. Azt persze tudni kell, hogy a technológiának vannak bizonyos korlátai.

A szublimációs eljárással olyan alapanyagra tudnak nyomni a profik, amelyeknek az összetétele 60% poliészter és világos az alapszíne. Ugyanakkor az A.A. Miller tapasztalt csapata a láthatósági mellény feliratozás nagymestere is. Sok munkaterületen ez a munkaruha egyenesen kötelező. P

ont ezért a cég 3 napos, expressz beszerzést és feliratozást is vállal. A láthatósági mellény feliratozás 12 cm szélességben, hátul maximum 29 cm szélességben oldható meg. A színek száma pedig nem korlátozott. A láthatósági mellény feliratozás során teljesen mindegy, hogy a kliens színes nyomatot vagy egyszínűt kér, hiszen a munkatársak mindenhez értenek.

A vállalat kínálatában a magas nívójú láthatósági mellény és a vékony, kevésbé tartós is van. Ezért a láthatósági mellény feliratozás olyan termékre történhet, amilyet csak akar a megrendelő. Pontosan ezért tanácsos ezt a vállalatot választani.