Stílusos és feltűnő mintás fürdőruha anyag

By | 2020. július 18. szombat
mintás fürdőruha anyag

Mintás fürdőruha anyag

A műselyem fokozatosan közelít a dobogós helyhez a textilek világában. A viscose anyag egyrészt műszálasnak, másrészt természetesnek tekinthető. Valójában a gyártásához egy természetes összetevőt, a cellulózt használják, de a készterméket kémiai úton nyerik. Először is kivonják a cellulózt fából, majd nátrium-hidroxid oldattal kezelik 45-60 °C hőmérsékleten. A kapott szuszpenziót összenyomják, összetörik és szén-diszulfidba helyezik. Így egy új anyag képződik, a cellulóz-xantát.

Ezt néhány napig maró oldatban tartják, amíg viscose anyag képződik. Ezt követően speciális és nagy szilárdságú formákon vezetik át először létrehozva, majd kiszárítva a szálakat. A szövet tulajdonságai tökéletesen kombinálhatóak a gyapjú, a bársony, a velúr, az organza és a bőr jellemzőivel, nagyon széles felhasználási lehetőséget kínálva. Ruha, szoknya, nadrág, blúz és kardigán is készülhet belőle. A vásárlói visszajelzések alapján, a viscose anyag a külső tulajdonságaiban nagyon hasonlít a pamuthoz és a selyemhez. Lényegében minden bikini fehérnemű és felsőruházat is egyben. Közvetlenül érintkezik a bőrrel, ugyanakkor másoknak is megtekinthető. A jól illeszkedő mintás fürdőruha anyag kiválasztásához a vásárlónak pontosan tudnia kell, hogy milyen célra fogja használni a terméket. Ez egy fontos szempont, mivel egy sportversenyen való megjelenéshez szükséges elegáns modell nem alkalmas edzéshez vagy strandra felvehető darabhoz. A mintás fürdőruha anyagnak biztonságosnak kell lennie, nem okozhat allergiát és bőrirritációt, jól kell illeszkedjen az alakra és számos fontos tulajdonsággal rendelkeznie.

A sport- és úszódresszek szövetei jelentős terhelésnek, gyakori mosásnak és sok negatív tényezőnek vannak kitéve. Ezért a minőségükre és a jellemzőikre fokozott követelmények vonatkoznak. A terméknek el kell viselnie a nyúlást, miközben megőrzi az eredeti formáját. Nem lehet túl szoros sem, mivel garantálnia kell a mozgás szabadságát és a normál vérkeringést. A minőségi mintás fürdőruha anyagból készült termékek nem fakulnak ki a napsütés és a víz hatására.