Sokfajta célt szolgál az iPhone kábel

By | 2022. november 28. hétfő

Nem titok, hogy kompakt méretük miatt, az Apple okostelefonok akkumulátorai elég gyorsan lemerülnek és sok közeli versenytársukat lekörözik. Ma már az iPhone kábel sokaknak ugyanolyan nélkülözhetetlen társ, mint maga az okostelefon. Ennek következtében, természetesen a kábel elhasználódik és egy idő után egyszerűen meghibásodhat. Az elveszítés lehetősége sincs kizárva.

Ennek valószínűsége csak nő, mivel a iPhone kábelre nemcsak a telefon töltéséhez van szükség, hanem a számítógéppel való kommunikációhoz és az adatátvitelhez is. Manapság az eredeti Apple iPhone kábel mellett, más ismert márkák által gyártott vezetékek is léteznek, amelyek ugyanolyan jól ellátják a fő feladatukat, azaz a telefon szinkronizálását és töltését számítógépről vagy a konnektorból.

Ugyanez vonatkozik azokra az adapterekre is, amelyek más elektronikus eszközökkel, például TV-vel való kommunikációra szolgálnak. A webáruházunkban az összes iPhone modellhez találsz megfelelőt és természetesen az eredeti Lightning kábelt is megrendelheted.

Megszépíti a készüléket a képernyővédő fólia

Vásároltál egy új telefont és azt vetted észre, hogy a kijelzője gyorsan koszolódik, ujjlenyomatok maradnak rajta, karcolódik, amikor a zsebedben vagy a táskádban hordod? Mindezen kellemetlen részletek megelőzése érdekében jó, ha a képernyővédő fólia minél hamarabb a készülékre kerül. Ez a kiegészítő megakadályozza a képernyő karcolódását, a különböző szennyeződéseket és a tükröződést erős napfényben.

Ezáltal a munka biztonságosabbá válik és élvezetesebbé a felhasználó szempontjából. Az iPhone képernyővédő fólia felülete antisztatikus és teljesen láthatatlan, ráadásul nyom nélkül eltávolítható a képernyőről. A megfelelően alkalmazott védőfólia megszépíti a készüléket, így az örökké friss megjelenésű marad.

Ha szeretnéd, beszerezhetsz olyan védőfóliát, ami készenléti állapotban árnyalatot ad a kijelzőnek. Vásárolhatsz például olyan képernyővédő fóliát, ami narancssárgára színezi a képernyőt vagy tükröződik, ami elegáns, mégis technológiailag fejlett megjelenést kölcsönöz.